Over

Paraplu bedrukken · Paraplu’s bedrukken · Premium of budget paraplu met logo?

over ons

wie zijn we

Gedrukte paraplu voor reclame · 1. Multi-kleuren stiksels voor luifel · 2. Aangepast Embleem op Paraplu · 3. Transparant handvat · 4. Kleurrijke parapluribben.

Shenzhen Youchi Umbrella Co., Ltd. is een uitgebreide onderneming die ontwerp, productie en advertentieplanning in Guangdong integreert. Het bedrijf produceert voornamelijk verschillende mode -paraplu’s, advertentie -paraplu’s, parasols, tenten, advertentie -zonne -paraplu’s, strandparasols, enz.
Youchi -paraplu bevindt zich in het district Longgang, de hoofdstad van de paraplu van Shenzhen. We zijn gespecialiseerd in de online markt. We hebben onze eigen fabrieken in Longgang, Shenzhen. Het bedrijf is al meer dan 10 jaar gebaseerd op de overkoepelende industrie. Het is een uitgebreide onderneming die advertentie -paraplu’s en groothandel paraplu -ontwerp, productie en verkoop integreert. Gebaseerd op rijke advertentie -paraplu’s en zonne -paraplu’s, zijn nieuwe producten continu ontwikkeld.

Moderne ondernemingen die gespecialiseerd zijn in de productie van verschillende waterdichte, regenproof en winddichte producten. Het is een groepsbedrijf dat R&D, ontwerp, productie en verkoop integreert. Het bedrijf is gevestigd in Shenzhen, het International Commercial Center. De fabriek grenst aan Huizhou. Het omvat een oppervlakte van 4.000 vierkante meter. Er zijn meer dan 200 werknemers, 200.000 paraplu’s in elk type, en meer dan 20.000 Raindars en Raincoat Jackets. Het bedrijf heeft zijn eigen unieke ervaring en methoden in klantenservice en stijlinnovatie; productverkoop omvat alle delen van China, Europa, de Verenigde Staten, Japan, Zuidoost -Azië en andere plaatsen en geniet een hoge reputatie in binnen- en buitenland.