Paraplu met logo

paraplu met logo bedrukken

storm paraplu met logo

relatiegeschenk paraplu met logo

Paraplu -promotiegeschenken

De parasols van het promotionele merk als een volwassen optie voor merken om de paraplu te gebruiken als een promotiegeschenk voor continue blootstelling en tijdens evenementen als een hulpmiddel om de aandacht van bezoekers te trekken.

Outdoor promotionele paraplu kan niet alleen beschermen tegen de wind en regen, maar ook de zon schaduwen! Het is een populaire stap om promotionele paraplu’s uit te delen ten tijde van een evenement als onderdeel van een guerrilla -marketingcampagne. Deze paraplu’s kunnen worden gedistribueerd in treinstations, commerciële straten, sponsoring van evenementen, evenementen ter plaatse en andere gelegenheden, als een metgezel voor activiteiten.

Een bedrijf kan een gedrukte promotionele paraplu kiezen om aan een klant te geven om de blootstelling aan de zakelijke te vergroten. Daarom moeten paraplu -promotie -items van hoge kwaliteit zijn en het product zal gebruikers niet teleurstellen. Het moet de merkwaarde van het bedrijf weerspiegelen en het bedrijfslogo erop laten drukken.
​​​​​

Bovendien is de vraag naar aangepaste promotionele paraplu’s de afgelopen jaren een hoogtepunt bereikt. Als een advertentiedrager met hoge kostenprestaties en snel communicatie -effect bij het aanpassing van geschenken, ligt de charme van zakelijke promotionele paraplu in zijn bijzonderheid en herdenking. Daarom zullen veel ondernemingen overkoepelende bedrijfsgeschenken aanpassen als een souvenir van het ontvangen van klanten of voor het gemak van werknemers.

Als u de vraag hebt naar de aanpassing van de promotionele marktparaplu’s, kunt u met ons communiceren over uw behoeften en budget, en we zullen het juiste Parbrella -programma voor u voor u aanbevelen.

Onze aanpassingsservice voor cadeaus voor paraplu -geschenken van het bedrijf zal productweergave voor uw bevestiging maken op basis van uw functie- en ontwerpvereisten. Na het bevestigen van de effecttekening, zullen we het monster binnen de verwachte tijd maken en het aan u uitdrukken.

Van overleg tot bestelling, van levering tot receptie, we zijn altijd toegewijd om u professionele en prachtige service te bieden, om u de meest kosteneffectieve cadeau op maat te bieden.

Why Choose Us

Our gift customization service, according to the customer’s requirements for functionality and design, research and development, production and production, product molding, customers directly paste the brand to buy. With the absolute advantage of technology and efficiency, Youchi has also served Disney, McDonald’s and other international brands.

Youchi umbrella industry is the only promotional logo umbrella manufacturer with the most complete industrial chain from steel rolling, plastic to umbrella bone, fabric, etc. From receiving orders to delivery, our delivery cycle can be shortened by at least 30%.