Logo print op een paraplu


De eenvoudigste manier om uw paraplu te merken is met een logo -print. Dit betekent dat uw logo kan worden afgedrukt op de buitenpanelen van uw paraplu. De kleur van uw panelen kan ook een kleur van uw keuze zijn. Als je een korte doorlooptijd hebt en je paraplu’s snel wilt, dan hebben we een reeks voorraadpaneelkleuren om uit te kiezen en we kunnen je logo afdrukken op de paraplu en naar je afgestuurd binnen 2 weken op een hoeveelheid van 50.

We kunnen logo afdrukken op elk model van paraplu, dus kies ervoor om logo af te drukken op een opvouwbare paraplu, logo -print op een wandelparaplu of logo -print op een golfparaplu.

Continue print over alle panelen van een paraplu


Overal gedrukte paraplu’s betekent dat elk van de 8 panelen van de paraplu zijn afgedrukt. Ze kunnen aan de rand van het paneel worden afgedrukt met een kunstwerk waardoor het bovenaanzicht van de paraplu een continu afdrukstuk lijkt te zijn, wanneer elk paneel afzonderlijk wordt afgedrukt voorafgaand aan de bouw en vervolgens zorgvuldig met de hand wordt genaaid om ervoor te zorgen Afdrukken op elk paneel is uitgelijnd. De print over de top van een paraplu zorgt voor maximale impact voor een verbluffend ontwerp, foto of logo.

We kunnen afdrukken of digitaal afdrukken op een paraplu die bij uw ontwerp past. Als je kunstwerken klaar hebt en hulp nodig hebt om te visualiseren hoe het eruit zou kunnen zien op een paraplu, waarom stuur je het dan niet naar ons en we zullen een gratis paraplu -concept voor je maken en het naar je e -mailen om te zien wat je denkt .

Afdrukken over de bovenkant en of de onderpanelen van een paraplu zijn beschikbaar op elk model. Kies een all -up -print op een golfparaplu voor enorm merkgoed of voor een subtielere impact, een wandeloverparaplu met heel print is een stevige maat, maar niet zo groot als de golfparaplu. Matched print overal in een opvouwbare paraplu is haalbaar en een geweldig bedrijfsgeschenk.

Afdrukken op het bovenaanzicht van de paraplu is gekozen door ontwerpbureaus die hun klanten een uniek ontwerp willen bieden op hun merkparaplu of galerijen en fotografen die op zoek zijn naar slimme interpretatie van hun werk op een hoogwaardige polyesterpaneel en vervolgens genaaid in Een sterke paraplu voor detailhandel.

Minimale bestelhoeveelheid voor een interne afdruk is 100. We proeven de paraplu bij ontvangst van uw illustraties en een kleine aanbetaling. Wanneer u het monster goedkeurt, lanceren we de productie van uw hele bestelling en adviseren uw verzenddatum die van 4 tot 6 weken kan zijn, afhankelijk van de hoeveelheid die u hebt besteld en de complexiteit van uw ontwerp.