Aangepaste paraplu
We bieden aangepaste promotie -paraplu -services om te zorgen voor wat u nodig hebt voor het project. Geef ons gewoon het logo of de afbeelding die u op een paraplu wilt gebruiken, en we kunnen het afdrukken voor uw volgende evenement of promotie. Neem contact met ons op om de beschrijving of foto te geven van de paraplu die u kiest, wij geven u de offerte van aangepaste promotie -paraplu’s.

Paraplu -aanpassing

Op zoek naar een promotieartikelen dan bij uw budget past? Bij ons zult u zeker de aanpasbare promotieartikelen vinden die perfect zijn voor uw marketingcampagne.

We kunnen een verscheidenheid aan stijlen van overkoepelende modellen bieden die u kunt selecteren, waaronder rechte paraplu’s, vouwparasols, golfparasols, paraplu voor kinderen enz. bepaald oppervlak van de paraplu, of geef een beeld om het hele oppervlak van de paraplu of de binnenkant van de paraplu te bedekken, beide kunnen worden aangepast, de MOQ is zeer redelijk en kan een gratis monster krijgen
We kunnen de kwaliteit van de paraplu garanderen omdat we een professionele paraplu -fabrikant zijn met 25 jaar ervaring.

Alle gepersonaliseerde paraplu -aanpassing die u wilt, promotionele paraplu -aanpassing, kunnen hier worden gerealiseerd. Als u speciale aangepaste verzoeken hebt, neem dan contact met ons op, snel, efficiënt, kwaliteit gegarandeerd!Aangepaste paraplu

De jaarlijkse output van paraplu’s overschrijdt 2,2 miljoen, met een totale productie van 45 miljoen US dollar. Youchi -paraplu exporteert naar meer dan 100 landen en regio’s, en het is een van de grootste overkoepelende exportbedrijven in China.